• Naturalne mydło z Czarnuszką I Węglem Aktywnym - 100g

NATURALNE MYDŁO WYKONANE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z NATURALNYCH OLEJKÓW I MASEŁ z olejkiem z CZARNUSZKI WZBOGACONE CZARNYM WĘGLEM AKTYWNYM.

19.50
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Ilość w opakowaniu 1 szt.
Wysyłka w ciągu 48h
Cena przesyłki 15.99
Odbiór Osobisty Katowice ul. Panewnicka 79 0
Paczkomaty 15.99
Kurier 15.99
Kurier - Płatność przy odbiorze 18.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
Kod kreskowy 000590568192

Zamówienie telefoniczne: +48 798 194 623

Zostaw telefon

Mydło proste w składzie, dedykowane osobom o wrażliwej skórze mieszanej, skłonnej do wyprysków i nadmiernego wydzielania sebum. Mydło delikatne, najwyższej jakości, alternatywa dla tradycyjnych kostek drogeryjnych, żeli czy innych kosmetyków do mycia.

Zawiera w sobie tylko naturalne składniki: oleje roślinne, najcenniejszy olejek nigelle z czarnuszki, kokosowy oraz dobroczynne masło shea. W składzie również naturalny olejek eteryczny tymiankowy i węgiel aktywny o właściwościach antyseptycznych, korzystny szczególnie dla skóry tłustej, trądzikowej, błyszczącej się.

image
Mydło z czarnuszką jest całkowicie naturalne, dokładnie oczyszcza skórę, nie podrażnia, doskonale do mycia twarzy i całego ciała skóry wrażliwej. Olej z czarnuszki jest pełen dobroczynnych kwasów tłuszczowych, witamin i polifenoli, znany ze swoich właściwości antyalergicznych i odmładzających, dodaje mydłu wyjątkowego szlachetnego działania i aksamitu w dotyku. Kostki leżakowały min. 3 miesiące, przez co są bardzo łagodne w stosowaniu, dobrze się pienią, dość twarde, nie zużywają się szybko, jak tradycyjne mydła glicerynowe.

Węgiel aktywny - produkt leczniczy, wytwarzany jest z miazgi drzewnej przy temperaturze blisko 900 stopni Celsjusza. Ma działanie antyspetyczne, odświeżające skórę, likwiduje zaskórniki, wspomaga leczenie trądziku. Węgiel redukuje sebum, wspomaga leczenie łupieżu, nadaje mydłu czarny kolor.

Olejek tymiankowy działa na skórę również odkażająco, niszczy bakterie i grzyby pasożytnicze. Zwiększa jej odporność na wszelkiego rodzaju infekcje. Ma cudowny, świeży zapach, dodaje energii, uspokaja, relaksuje.

Wskazania:

  • skóra mieszana, tłusta

  • nadmierne wydzielanie sebum

  • trądzik, choroby skóry, łojotok

  • skóra wrażliwa, dojrzała, szara


IIngredients: cocos nucifera oil, aqua, nigella sativia seed oil, butyrospermum parkii butter, olea europea oil, sodium hydroxide, prunus amygdalus dulcis oil, nigella sativa seed oil, thymus vulgaris leaf oil, carbon

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie