• VAO Lab - Olej Rycynowy - 50ml

Olej rycynowy to zdrowie w czystej, oleistej postaci. Jego wyjątkowe, kojące działanie stawia go bardzo wysoko pośród innych olei naturalnych, a wszystko za sprawą jego uniwersalności.

11.50 -15% 9.78
Do końca promocji pozostało:
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Ilość w opakowaniu 1 szt.
Wysyłka w ciągu 72h
Cena przesyłki 9.99
Odbiór Osobisty Katowice ul. Bażantów 26 0
Odbiór w Pukncie - Żabka/Orlen/Kiosk RUCH/UP 9.99
Kurier48 12.99
Paczkomaty 14.99
Kurier 15.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg
Kod kreskowy 5903657373082

Zamówienie telefoniczne: +48 798 194 623

Zostaw telefon

Olej rycynowy może być stosowany do skóry problemowej takiej jak na przykład skóra trądzikowa lub ze skłonnościami do przebarwień. Doskonale sprawdzi się również walce z rozstępami.
Ma również zastosowanie podczas codziennej pielęgnacji, a wszystko za sprawą jego właściwości odmładzających. Pobudza działanie kolagenu oraz odbudowuje ubytki powstałe w skórze.

 

Pojemność: 50 ml

 image

Zastosowanie:

 

Na blizny – Olej rycynowy dzięki swoim właściwościom regenerującym wynikających z zawartych w nim kwasów tłuszczowych, wspomaga odbudowę naturalnego wyglądu skóry w miejscach nawet najstarszych uszkodzeń.

 

Olej rycynowy do włosów – Stosowanie oleju rycynowego na włosy pozwala zachowanie ich zdrowy wygląd. Dodatkowo, stanowi on doskonałą naturalną odżywkę. Hamuje ich wypadanie oraz pobudza cebulki włosowe.

 

Olej rycynowy na twarz – Szczególnie polecany do walki z podrażnieniami. Warto stosować go nawet po opalaniu, gdyż wykazuje działanie łagodzące oraz nawilża skórę.

 

Do rzęs i brwi – Olej rycynowy można stosować jako naturalną, olejową odżywkę do rzęs i brwi. Stymuluje ich porost oraz nadaje gęstości.

 

Do ciała –Olejek rycynowy ze względu na swoje właściwości antybakteryjne oraz nawilżające jest idealnym kosmetykiem do pielęgnacji. ciała. Zaleca się jego stosowanie przy oparzeniach słonecznych lub podarżeniniach. Jego regularne stosowanie pozwoli naszej skórze na zachowanie odpowiedniej, zdrowej kondycji, jednocześnie zapobiegając powstawaniu niedoskonałości.

 

Produkt przeznaczony do użytku zewnętrznego.

 

Składniki/Ingredients: Ricinus Communis Seed Oil

 
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie